Totalinddækning af stilladser​

Beskyt dit byggeri eller renovering

Det danske vejr er lunefuldt og ustadigt. På grund af vejret kan det i mange tilfælde derfor være nødvendigt at beskytte bygninger og huse med overdækning i forbindelse med byggeri og renovering.

Totalinddækning sørger for, at regn, sne og slud ikke går ind og påvirker byggeriet. Først og fremmest sørger inddækningen for, at bygninger, konstruktioner og materialerne ikke bliver våde. Derudover betyder det også, at du og dit mandskab kan arbejde i tørvejr, mens renoveringsopgaven og byggeriet finder sted.

Praktisk overdækning, når det er nødvendigt

Især i vintermånederne kan overdækning og totalinddækning være relevant. Det er i disse måneder, at regnen, sneen og blæsten virkelig kan sætte en stopper for enhver opgave, men er byggeriet godt beskyttet, kan arbejdet fortsætte i næsten al slags vejr og vind. Det betyder ikke, at overdækning ikke kan være nødvendigt om sommeren også. I mange tilfælde er overdækning påkrævet, selvom arbejdet udføres i de varme måneder, da der også ofte falder meget regn i disse måneder.

Overdækning anvendes til en lang række af projekter, men det er især nødvendigt i forbindelse med større renoveringsopgaver og udskiftning af tage. Disse projekter efterlader ofte huller i facade såvel som tagkonstruktion, hvor den praktiske overdækning går ind og sikrer, at intet tager skade.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi hjælper kunder i bl.a. Kolding, Odense, Fredericia og Vejle. Har du nogle spørgsmål omkring totalinddækning? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 94 39 00 eller via vores mail kontor@75943900.dk.  Vi tilbyder desuden også udlejning af materialeelevator 

╬ +​25 års erfaring

╬ Dansk Byggeri

╬ DS Certificering​

Det siger vores kunder​

"Bedste arbejdsplads"

"Den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft. Frihed under ansvar, tillid og respekt for hinanden."

​Lars Dixon

"Meget god oplevelse"

"Stillads firma af første klasse."

Nicki Kjærsgaard

"Rigtig god og venlig service"

"Sådan :)"​

Laila Pagård

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på stillads

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på stilladsarbejde, så kontakt os på telefon 75 94 39 00, mailen : kontor@75943900.dk  eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Trekantens Stilladser A/S

CVR: 26009944

Kontakt

Mail: kontor@75943900.dk 

Telefon: 75 94 39 00