Stilladsudlejning: Stillads-leje til private og erhverv

Har du brug for at leje et stillads til et større eller mindre projekt, er du kommet til det helt rette firma.

Hos Trekantens Stilladser i Fredericia tilbyder vi stilladsudlejning af alle former for stilladser til ethvert formål. Du har mulighed for leje af stillads hos os, hvad enten stilladset skal bruges i Kolding, Vejle eller andre byer i Midtjylland, eller det skal bruges i Odense på Fyn. 

Vi tilbyder både stillads-leje til private og erhverv. ​

Leje af stillads til ethvert behov

Vi tilbyder udlejning af stillads til ethvert behov. Hos os har du nemlig mulighed for at vælge mellem mange forskellige stilladstyper, så du kan leje lige netop det stillads, der passer til dine behov. Vi tilbyder følgende muligheder for leje af stillads:​

​Vi tilbyder med andre ord stillads-leje til private og erhverv, uanset hvilket formål det skal bruges til, og hvad enten stilladset kræver store belastninger, skal være fleksibelt, eller hvis der skal være ekstra plads til at arbejde på.

Vi står for alt fra stilladsudlejning til opsætning og nedtagning

Vi har mange års erfaring inden for udlejning af stillads. Når vi udlejer stilladser, står vi for det hele lige fra udlejning til montering og nedtagning af stilladset efter endt brug.
​Vi sørger for en hurtig opsætning af stilladset, ligesom vi også sørger for, at alt sker efter gældende lovkrav og regler om sikkerhed i forbindelse med stilladsopsætning. Når du lejer et stillads gennem os, skal du derfor ikke tænke på noget som helst, og du er sikret de bedste stilladser.

Hvad koster det at leje et stillads?

Vores priser på leje af stillads afhænger blandt andet af, hvilket stillads du har brug for at leje, hvor stort det skal være, og hvor lang en periode du skal leje det i. Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris, når vi kender til dine behov.

Kontakt os og hør mere om vores udlejning af stillads

​Du kan læse mere om vores stilladsudlejning og de forskellige typer stilladser, vi lejer ud under menupunkterne her på hjemmesiden, men du er også velkommen til at kontakte os på telefon 75 94 39 00, e-mail kontor@75943900.dk eller via vores kontaktformular for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

╬ +​25 års erfaring

╬ Dansk Byggeri

╬ DS Certificering​

Det siger vores kunder​

"Bedste arbejdsplads"

"Den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft. Frihed under ansvar, tillid og respekt for hinanden."

​Lars Dixon

"Meget god oplevelse"

"Stillads firma af første klasse."

Nicki Kjærsgaard

"Rigtig god og venlig service"

"Sådan :)"​

Laila Pagård

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på stillads

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på stilladsarbejde, så kontakt os på telefon 75 94 39 00, mailen : kontor@75943900.dk  eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Trekantens Stilladser A/S

CVR: 26009944

Kontakt

Mail: kontor@75943900.dk 

Telefon: 75 94 39 00