Arbejdsplatform til arbejdsopgaver
​i højden

​Vi tilbyder leje af fleksible og justbare platforme

​Overvejer du at anvende en arbejdsplatform i stedet for et stillads? Så kan du leje platformen af os. Hos Trekantens Stilladser har vi speciale i udlejning af alle typer stilladser, herunder fleksible og justerbare arbejdsplatforme. Vi står naturligvis for montering og nedtagning.

Vores kunderne er private, håndværkere, entreprenører, skibsværfter og industri med videre. De befinder sig typisk i Kolding, Odense, Vejle og Fredericia samt mange andre steder.

Platformen kan løbende hæves og sænkes

​Vi udlejer alle typer stilladser som for eksempel facade-, murer- og industristilladser, hvor vi blandt andet klarer både levering og opstilling. Derudover udlejer vi materialeelevatorer og tagtransportører.

I visse tilfælde er det mere hensigtsmæssigt med en arbejdsplatform, der løbende kan hæves og sænkes i forhold til den enkelte arbejdsopgave.

Et stillads er en kompleks konstruktion, der er låst fast, og det kan medføre uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. En platform er derimod fleksibel, fordi den løbende kan tilpasses arbejdshøjden. Det giver en større sikkerhed og et bedre arbejdsmiljø.

Vi leverer arbejdsplatforme til både byggeri og renovering, og vores kompetente og dygtige stilladsarbejdere sikrer altid en korrekt montering.

Få et uforpligtende tilbud på leje af en arbejdsplatform

​Du er velkommen til at høre om de forskellige muligheder. Vi giver både råd og vejledning i forhold til dit bygge- eller renoveringsprojekt samt i forhold til eventuelle særlige ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på leje af den ønskede arbejdsplatform.

╬ +​25 års erfaring

╬ Dansk Byggeri

╬ DS Certificering​

Det siger vores kunder​

"Bedste arbejdsplads"

"Den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft. Frihed under ansvar, tillid og respekt for hinanden."

​Lars Dixon

"Meget god oplevelse"

"Stillads firma af første klasse."

Nicki Kjærsgaard

"Rigtig god og venlig service"

"Sådan :)"​

Laila Pagård

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på stillads

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på stilladsarbejde, så kontakt os på telefon 75 94 39 00, mailen : kontor@75943900.dk  eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Trekantens Stilladser A/S

CVR: 26009944

Kontakt

Mail: kontor@75943900.dk 

Telefon: 75 94 39 00